Jere Sumell - Punavihreitä kannanottoja ja muita kirjoituksia Tasa-arvoa poliitikan teolla ihmisille ja elämää politiikan ulkopuolella.

My brand new Smart-TV-set is only my third best friend after the Internet and PC

Tulin hankkineeksi rikki menneen televisioni tilalle uuden Samsungin älytelevision. Tyhmänä yritin Telian maksu-tv-korttia syöttää kortin-menevään paikkaan, joka osottautui lopuksi pelkäksi kortinlukija-adapteriksi:: Kortinlukija myytiin erikseen!

No, tein uuden reissun Raisioon sunnuntaina Verkkokauppa.com -kivijalkaliikkeeseen, ja kulutin vielä noin 50 euroa kortinlukijaan, ja taas pystyn seuraamaan Eurosportilta Snookeria ja Euronewsilta Euroopan politiikka-aiheita television välityksellä linkitettyäni kortin kaapeliverkon palveluntarjoajan kanssa (Telia).

Olen nyt kahtena iltana katsonut pelkästään televisiota avaamatta nettiä, jossa olen roikkunut yli 20 vuotta yöt ja päivät, mutta televisio ei silti syrjäytä verkko-suoratoisto-palveluita mahdollistavana yksikkönä silti minulta tietokonetta ja nettiä ykkösmedioina.

Harkitsin, josko ollenkaan hankkisin televisiota, mutta päädyin siihen, että televisio kuitenkin on ihan ok-olemassa, kun olen 80-luvun kasvatti lapsuusaikoinani muistan Spedet ja Vesku-Shown, kun se oli jonkin laista television kulta-aikaa, niin miksen omistaisi televisiota ja jo siitä syystä, että pelaan aina välillä (melko harvoin) Playstation 4, tai Nintendo Wii U, tai XBOX360 -konsoleita, johon niihinkin tarvitaan televisiota.

Kyllä älytelevisio luo uudenlaista ulottuvuutta television katseluun, ei ole enää kiinni ohjelmien lähetysajoissa, ja voi katsoa mitä milloinkin huvittaa, paitsi suorat ajankohtaisohjelmat tulee kyllä katsottua, ja uutiset, jos sattuu kohdalle.

Voin suositella pimeän tietoliikenne-harrastuksen vuonna 1996 -aloittaneen älytelevision hankintaa kuitenkin kaikille niillekin, jotka sitä katsovat mahdollisesti verrattain vähänkin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Suosittelen kaikkea, missä puhutaan myönteisesti snookerin katsomisesta.

Puheenaiheeseen liittyvää

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa